کلینیک رواننشاسی و روانپزشکی ویان

مشاوره روانشناسی و درمان اختلالات روانی

کلینیک رواننشاسی و روانپزشکی ویان

مشاوره روانشناسی و درمان اختلالات روانی

مردها را عصبانی نکنید

 


 

وقتی مردها عصبانی میشوند قابلیت انقباض عضلاتشان به مراتب بالا میرود و توانایی کتک زدن آنها بیشتر میشود...

مردها در عصبانیت فقط دوست دارند از موضوع فرار کنند.آنها به حل مسئله فکر نمیکنند تلاش نکنیم تا متقاعدشان کنیم...

مردها در عصبانیت شخصیتی بد بین، بددهن و نا مهربان دارند..

فقط یک راه دارد سکوت کنید وقتی سکوت کنید زودتر آرام میشوند. وقتی آرام شدند راحت تر متقاعد میشوند.

 

چرا نمی توانیم تصمیماتمان را عملی کنیم؟


روش "عدد یک" به ما کمک می کند.

 

 بارها تصمیم گرفته ایم که:

صبح ها نرمش کنیم

زبان انگلیسی یاد بگیریم

کمتر غذا بخوریم تا به وزن دلخواه برسیم

هر روز کمی پیاده روی کنیم

کتاب خواندن را شروع کنیم

 

اما هر بار یکی از این دو اتفاق برایمان افتاده است:

یا اصلاً شروع نکرده ایم

یا اندکی بعد از شروع، ادامه اش نداده ایم

 

 دو راه برای حل این مشکل فراگیر وجود دارد:

 

مشکل ما، نداشتن اراده نیست. پس به خودمان انگ بی ارادگی نزنیم.

 

اگر بی اراده بودیم، تمام کارهای بزرگی که در زندگی انجام دادیم ( مانند تحصیل، ازدواج، راه اندازی یک کار و کسب و ...) را نمی توانستیم محقق کنیم.

 

 "دارن هاردی"، نویسنده کتاب می گوید: مشکل ما در عملی نکردن تصمیمات مان، به این برمی گردد که "انگیزه کافی" نداریم.

 

اگر قرار باشد یک سال دیگر به یک کشور انگلیسی زبان مهاجرت کنیم، به احتمال قوی، خواهیم توانست ظرف ١٢ ماه آینده، زبان انگلیسی را یاد بگیریم، کاری که در ١٢ سال گذشته نتوانستیم؛ چرا؟

 

چون قبلاً موتور محرکه ای به نام "انگیزه" نداشتیم ولی الان داریم چون می دانیم سال آینده همین موقع، برای سوار شدن به تاکسی هم نیازمند زبان انگلیسی خواهیم بود.

میم ضروری ازدواج

 


 

آقا پسر و دختر خانمی که در فکر ازدواج هستید و در ذهن تان، بارها و بارها زندگی مشترکی مانند لیلی و مجنون ساخته اید باید بدانید که اولین و مهم ترین قدم برای خوشبختی در زندگی مشترک،انتخاب صحیح و اصولی همسر است.به باور تمامی کارشناسان،روان شناسان و مشاوران خانواده در انتخاب همسر باید 4 «میم» مهم در نظر گرفته شود که در ادامه باهم میخوانیم.

 

میم اول: مشاهده

مشاهده یعنی این که برای انتخاب همسر خوب مشاهده کنید،ظاهر و قیافه طرف مقابل را بررسی کنید، شکل و حرکات، شیوه گفتار و رفتار ظاهری او را به عنوان شرط اول بپذیرید زیرا بارها دیده ایم که زن و شوهر بعد از چندین ماه زندگی مشترک به این نتیجه رسیده اند که زن قد بلند می خواستم اما خانمم قدش کوتاه است یا خانمی گفته است که شوهرم نمیتواند در جمع صحبت کند،خوب لباس نمی پوشد و از این قبیل نظرها،بنابراین افراد در جلسات خواستگاری تا حدی باید مشخصات ظاهری و رفتاری طرف مقابل را ببینند و بپسندند.

 

میم دوم: مصاحبه

مصاحبه یعنی این که 2 نفر باید خوب با هم صحبت کنند و درباره نکات مثبت و منفی یکدیگر و مسائل مهمی که در تاریخچه زندگی هر کدام وجود دارد،از یکدیگر سوال کنند.بیماری های خاص، محل سکونت آینده و این که می خواهند شغل شان چه باشد،نحوه تربیت فرزندان و درباره مسائل دیگری که ممکن است پیش بیاید صحبت کنند و در چندین جلسه و با شیوه خاص حانواده دختر و پسر با هم دیدار و گفت و گو داشته باشند تا نسبت به هم شناخت بیشتری پیدا کنند.

 

میم سوم: مکاشفه

مکاشفه یعنی دختر یا پسر به قصد تحقیق و بررسی از زندگی اجتماعی طرف مقابل پرسش کنند از مدرسه،محل کار،محل سکونت، دانشگاه و.. تا ببینند وجهه اجتماعی او چگونه است.برخوردش با مردم در اجتماع چطوری است مثلا فردی که با هیچ فردی ارتباط ندارد و دوست صمیمی هم ندارد شاید دچار بدبینی باشد یا اختلالات دیگر که بهتر است همان ابتدا با پرسیدن از افراد مختلف چهره اجتماعی او بهتر شناخته شود.

 

میم چهارم: مشاوره

باید پذیرفت که امروزه دیگر اهمیت مشورت کردن و مشاوره های قبل از ازدواج بر هیچ فردی پنهان نیست.علاوه بر مشورت با بزرگ ترها و استفاده از تجربه آن ها باید بدانید که در جلسات مشاوره بر اساس تخصص،تبحر و تجربه مشاور 2 نفر با هم مقایسه می شوند تا مشخص شود میان شان تا چه حد و چه میزان سازگاری وجود دارد وتناسب زندگی این 2 با هم چقدر است و بر همین اساس هر 2 مورد سنجش مشاور قرار میگیرند و چون مشاور یک فرد بی طرف است می توان روی اظهار نظر او حساب کرد و تایید یا عدم تایید او را به حساب مخالفت های بی جای بعضی اطرافیان نگذاشت.



زوج درمانگر خوب در تهران

مشاوره زوج درمانی در تهران

مشاوره پیش از ازدواج در تهران

مشاوره ازدواج در تهران

مشاوره کودک در تهران

مشاوره خانواه در تهران

بهترین روانشناس کودک در تهران      


واکنشی هستیم یا کنشی؟

 

 

این‌جور جمله‌ها را چقدر شنیده‌ایم:

حالم خوب بودهااا، این خبر رو تو اینترنت خوندم اصلاً اعصابم به هم ریخت حالم خوب بودها، اما رئیسم یه چیزی گفت گند زد به روز من

حاالم خوب بودها، امروز مغازه‌ام فروش خوبی نداشت، اعصاب ندارم.

 

به این دسته آدم‌ها در جامعه‌شناسی اصطلاحاً "واکنش گرا " می‌گویند که من ساده‌اش کردم و نوشتم واکنشی

این‌ها ریموت کنترلشان دست همه هست غیر از خودشان، کنترلشان دست ترافیک، یک آدم بی‌ادب؛ بالا و پایین رفتن درامد و ... هست

 

اما "کنشی‌ها" کنترلشان دست خودشان است. بیشتر از هر چیزی کنترل افکارشان و کنترل واکنش‌هایشان، دست خودشان است. خودشان تصمیم می‌گیرند که اعصابشان به هم بریزد یا نه؟

 

خودشان تعیین می‌کنند، اگر به ترافیک برمی‌خورند، بگذارند ترافیک روی اعصابشان رژه برود و حالشان را مرتب بد و بدتر کند یا اینکه دکمه تعویض کانال فکری‌شان را بزنند و به اهدافشان فکر کنند، یه یک خاطره خوشایند فکر کنند، به لذت‌های کوچک و بزرگ زندگی‌شان فکر کنند؟

 

این‌ها دارای یک فلسفه درونی هستند که تعیین‌کننده واکنش‌هایشان است، نه رفتار دیگران، باعث‌وبانی واکنش آن‌ها شود. یعنی کنش‌ها و واکنش‌هایشان سنجیده و با تفکر بیرون می‌ریزد و من شیفته آدم‌های "کنشی " هستم.

شما چطور فکر می‌ کنید...

 



بهترین روانشناس کودک در تهران      

دکتر روانشناس خوب در تهران

درمان اختلال پانیک     

درمان اختلال دوقطبی

درمان اختلال وسواس اجباری

درمان اختلال اضطراب اجتماعی در کودکان

درمان اختلال خواب کودکان


والدین سمی چه بلایی بر سر کودکان خود می آورند؟


 

فرقی نمی کند که فرزندانِ والدین سمی در دوران کودکی کتک خورده اند، مورد آزار و اذیت جنسی قرار گرفته اند، مورد تحقیر و توهین واقع شده اند، به آنها احساس گناه داده شده است یا حتی بیش از حدِ لازم مورد حمایت والدین قرار گرفته اند، چرا که در هر حال بسیاری از آنها در دوران بزرگسالی آسیب های روانی و شخصیتی تقریبا مشابهی از خود نشان می دهند که بیشتر شامل عدم اعتماد به نفس و گمگشتگی است

مشاوره کودک در تهران

.

 

توجه داشته باشید که والدین سمی آنچنان حس بی کفایتی و بی لیاقتی را در کودکان خود به وجود می آورند که اغلب این بچه ها بی اختیار خود را سرزنش و محکوم می کنند و بابت تنبیهات والدین مقصر می دانند، که این فرآیند به تدریج در آنان به چرخه ای معیوب تبدیل می شود که در بزرگسالی عزت نفس آنها را تخریب می کند.

 

برای یک کودک بی دفاع در طی دوران رشد باور اینکه پدرش فردی نادان، سمی و گاه خطرناک است، سخت است و ترجیح می دهد تصور کند که پدرش خوب است و اشکال از اوست و او خود مقصر تنبیه شدنش است. بدین منوال زمانی که این کودکان به بزرگسالی می رسند از قبل شخصیتی منفی با نگرش خود کم بینی در وجودشان شکل گرفته است.