با هر دو روش دارویی و غیر دارویی میتوان از بروز این حملات پیشگیری نمود.
استفاده توأم از روشهای دارویی و غیر دارویی برای کنترل بیماری مفید تر است لیکن در هر شرایط استفاده از دارو اطمینان بخش تر است
از آنجایی که خطر عود بیماری در صورت قطع بی موقع دارو بیش از ۶۰% است، از این رو بهتر است حتی پس از کنترل کامل حملات پانیک نیز درمان را ادامه داد.
عمده سوال بسیاری از خانم هایی که به متخصص زنان برای رفع گشادی واژن مراجعه می کنند، در رابطه با دلیل گشاد شدن واژن بوده و
در واقع همه این موارد می توانند در گشاد شدن واژن دخیل باشند ولی تنها دلایل آن نیستند. بسیاری از خانم ها تصور می کنند رابطه جنسی زیاد باعث گشادی واژن می شود در حالی که هیچ تحقیق علمی آن را به اثبات نرسانده است. گشاد شدن واژن بدون زایمان طبیعی هم علتی جز ژنتیک ندارد. در برخی موارد عدم تناسب بین آلت زن و آلت مرد یا کوچک بودن آلت مرد این احساس را برای زن ایجاد کند که واژن گشادی دارد و باید به درمان آن بپردازد.
اغلب خانم هایی که از گشادی واژن رنج می برند، هنگام برقراری رابطه جنسی با همسر یا شریک جنسی خود دچار استرس می شوند. زیرا علاقه دارند تا خود و همسرشان از لذت جنسی بهره مند شوند اما به دلیل گشاد بودن بیش از حد واژن، این امکان برایشان وجود ندارد. تنگ کردن واژن می تواند به این افراد در داشتن رابطه جنسی با کیفیت بیشترین میزان کمک را به همراه داشته باشد.
بنابراین خانمی که دچار گشادی واژن می باشد، حین برقراری رابطه جنسی با همسر خود مدام درگیر این موضوع است که آیا همسرش از برقراری رابطه جنسی رضایت دارد یا نه؟ گرچه بسیاری از خانم ها از مطرح کردن مشکلات خود در رابطه جنسی شرم می کنند اما نباید اهمیت این موضوع را نادیده بگیرند. اگر خانمی احساس کند واژن او بیش از حد شل و گشاد است، این موضوع روی اعتماد به نفس او و میزان رضایتش هنگام برقراری رابطه جنسی با همسرش تاثیر منفی می گذارد.
کسب لذت و رضایت جنسی بر دیگر ابعاد زندگی تاثیر فراوانی دارد. به همین دلیل بسیاری از زوجین سعی می کنند با فراهم کردن مقدمات انجام عمل تنگ کردن واژن برای همسرشان، رابطه جنسی خوبی را برای خود و شریک زندگی خود فراهم آورند. مواجه شدن با برخی مشکلات جنسی می تواند روابط زوجین را خوب یا بد کند. گشاد شدن واژن هم یکی از این مشکلات می باشد.
سه نشانهی اصلی وجود دارد که میتواند به همراه اختلال دو قطبی رخ دهد: شیدایی، هیپومانیا (نیمه شیدایی) و افسردگی. در حین تجربهی شیدایی، یک فرد با اختلال دو قطبی ممکن است احساس عاطفی بالایی داشته باشد. آنها میتوانند هیجانزدگی، تکانشی، سرخوشی و لبریز از انرژی بودن را احساس نمایند. در طول دورههای مانیک یا شیدایی، آنها هم چنین ممکن است درگیر چنین رفتارهایی نیز باشند:
هیپومانیا عموماً مرتبط با اختلال دوقطبی نوع دو است. این مورد شبیه به مانیا یا شیدایی است، اما آنقدرها هم جدی نمیباشد. برخلاف شیدایی، هیپومانیا ممکن است به هیچ دردسری در کار، مدرسه و یا روابط اجتماعی منجر نشود. با این حال، افراد مبتلا به هیپومانیا هنوز هم متوجه تغییرات در حالات خود میشوند.
در طول یک دوره از افسردگی، شما ممکن است این موارد را تجربه کنید:
اگرچه این یک بیماری نادر نیست، اما به خاطر نشانههای متنوع آن، تشخیص اختلال دوقطبی دشوار است. در مورد علائم که اغلب در طول دورههای احساسی بالا و پایین رخ میدهد، اطلاعات بیشتری کسب نمایید.
در ازدواج و زندگی با بیمار دوقطبی با انواع مختلفی از رفتارهای متفاوت مواجه میشوید. در دورههای شیدایی باید مراقب رفتارهای پرخطر و پرخاشگرانهی همسر خود باشید؛ ممکن است مدام از اهدافش صحبت کند و تصمیمات عجولانه بگیرد. در دورههای افسردگی باید مراقب خطر خودکشی در این افراد باشید. در این زندگی اغلب نیازهای شما برآورده نمیشود و لازم است مدام از همسر خود مراقبت کنید.
رابطه جنسی یکی از نیازهای مهم در رابطه عاطفی و زندگی مشترک است که بر تمام ابعاد زندگی تأثیر میگذارد. بیمار دوقطبی در دورهی افسردگی به طور کل نیاز جنسی خود را از دست میدهد و در دورههای شیدایی میل شدیدی پیدا میکند. ممکن است در دوره شیدایی به سمت رابطه جنسی با شرکای جنسی متعدد کشیده شود و یا به صورت افراطی خودارضایی کند. رابطه جنسی بیش از حد و خارج از چهارچوب ازدواج علاوه بر این که رابطه زوجین را به خطر میاندازد، احتمال ابتلا به بیماریهای مقاربتی را نیز افزایش میدهد؛ بنابراین در صورتی که احساس میکنید همسرتان نیاز جنسی بیش از حد دارد با روانپزشک او صحبت کنید.
زندگی با بیمار دوقطبی چالشهای فروانی را برای شما به همراه دارد بنابراین پیش از ازدواج با او لازم است از خودتان مطئن شوید که آیا واقعا میتوانید تمام این چالشها را بپذیرید و با آنها کنار بیایید؟ مشاوره ازدواج در چنین شرایطی اهمیت دو چندان میشود.به طور کلی ۳ دسته روش درمانی برای حملات پانیک وجود دارد:
نوروفیدبک امروزه بیشتر مورد توجه روان شناسان قرار گرفته و دلیل تمرکز ویژه روی این مبحث این است که مغز، تنظیم کننده مرکزی هیجانات، نشانگان فیزیکی، افکار و رفتارهایی است که بسیاری از مشکلات روانشناختی را بیان می کند. نوروفیدبک یک سیستم آموزش جامع است که رشد و تغییر در سطح سلول های مغزی را بهبود می بخشد. درمان نوروفیدبک برای طیفی از اختلالات مثل افسردگی، اضطراب، پانیک ، اعتیاد و وسواس استفاده می شود. نوروفیدبک به عنوان رویکردی جدید در تبیین و درمان بیماری های روانی و نورولوژیک و حتی ارتقای توانمندی های مغزی ارائه شده است. نوروفیدبک نوعی فناوری است که به بیماران یاد میدهد چگونه تغییرات متابولیک مغز خود را را تقویت کنند تا به کاهش مصرف دارو منجر شود.