کلینیک رواننشاسی و روانپزشکی ویان

مشاوره روانشناسی و درمان اختلالات روانی

کلینیک رواننشاسی و روانپزشکی ویان

مشاوره روانشناسی و درمان اختلالات روانی

آشنایی با کلاس های مشاوره قبل از ازدواج


در مقوله مشاوره پیش از ازدواج چگونه است، باید عنوان نمود که یکی از راهکارهای مؤثر و تاثیر گذار، به منظور آموزش های اولیه ازدواج و آگاه سازی طرفین، کلاس های مشاوره قبل از ازدواج محسوب می شود. گفتنی است که کلاس های مشاوره قبل از ازدواج، با هدف کاهش آمار طلاق، تحقق ازدواج موفق و نگرش صحیح در مقوله زندگی مشترک و تأهل، پایه ریزی می گردد.

 

در مقوله مشاوره پیش از ازدواج چگونه است، باید ابراز نمود که با ارائه مباحث و موضوعات آموزشی و معیارهای صحیح انتخاب همسر، در پرتو وجود کلاس های مشاوره قبل از ازدواج، آگاهی جوانان در مقوله ازدواج با افزایش چشمگیری همراه شده است. مهارت های زندگی مشترک، شیوه صحیح آشنایی قبل از ازدواج، اشتباهات رایج در مقوله ازدواج، ملاک ها و معیارهای حائز اهمیت ازدواج و هدف از ازدواج، از جمله مباحث مهم و کلیدی در کلاس های مشاوره قبل از ازدواج تلقی می گردد. در مقوله مشاوره پیش از ازدواج چگونه است، باید خاطر نشان نمود که تشکیل این گونه کلاس ها، در زمینه کسب شناخت و آگاهی لازم برای وارد شدن به زندگی مشترک و برخورداری از یک زندگی پایدار و بادوام، بسیار تاثیر گذار و مؤثر می باشد.

 

شایان ذکر است که کلاس های مشاوره قبل از ازدواج، به همت و تلاش متخصصان و مشاوران ازدواج پایه ریزی می شود. بدون تردید، فراگیری راهکارها و مهارت های زندگی، برای مدیریت و کنترل امور، به ویژه در شرایط و موقعیت های سخت زندگی مشترک، بسیار مؤثر و در عین حال کارساز می باشد. در پرتو وجود کلاس های مشاوره قبل از ازدواج، طرفین تکنیک ها و نکات لازم برای آماده شدن و شروع یک زندگی مشترک موفق را به نحو مطلوب فرا می گیرند.



بهترین دکتر مشاور پیش ازدواج در تهران

عوامل مؤثر بر لکنت زبان کودکان :



۱- ضربه های شدید و شوکهای عاطفی و روانی
۲- احساس تهدید و ناامنی در خانواده
۳- تنبیه بدنی در خانه
۴- انتقاد شدید از کودک در هنگام زبان باز کردن
۵- اصرار والدینِ کودک چپ دست برای استفاده از دست راست
۶- تکرار والدین و اطرافیان در موقعی که کودک کلمات را نادرست بیان می کند.
۷- ابتلا به بیماریهای شدید عفونی
۸- آسیبهای قبل از تولد، حین تولد و دوران کودکی


درمان بیش فعالی کودکان

قهر کردن بیش از اندازه یک بیماری شخصیتی است.

 


 

قهر کردن یک نوع اختلال شخصیتی و نوعی بیماری روانی است که فرد با تکیه بر آن از روبرویی با مشکلاتش می گریزد و طرف مقابل را تنبیه می کند. کسانی که زیاد قهر می کنند افرادی هستند که تصور می کنند بهترین کار برای تسلط روی افراد، این است که آنها را تحت کنترل درآورند. البته این شیوه برخورد، خودخواهانه به نظر می رسد چون بدین ترتیب فرصت حرف زدن را از طرف مقابل هم سلب می کنند. قهر کردن یکی از اختلالات شخصیت نابالغ است که ممکن است ریشه در کودکی فرد داشته باشد.

 

این افراد معمولا راه حلهای موقت و ناکار آمدی مثل قهر کردن را به شیوه های صحیح حل مشکلات ترجیح می دهند.

 

قهر، حاصل خشم افراد درونگرا، کم جرات، منفعل پرخاشگر، خجالتی و پرتوقع است. این افراد به دلیل عدم بلوغ شخصیت در ابراز احساساتشان ناتوان هستند. قهر، رفتاری برای بیان اعتراض است و از جانب کسانی که بیماری رفتاری دارند انجام می شود.

 

برای برخورد با کسانی که به صورت مداوم قهر می کنند مهمترین نکته اینست که نباید به آنها برای قهرشان جایزه داد.

 



بهترین دکتر مشاور ازدواج در تهران

10 نکته درباره آرامش


 

1️  لبخند همه عضلات صورت را آرام می کند و زنجیره اى از واکنش هاى عصبى را کنار مى زند و موجب مى شود که احساس لذت بخشى پیدا کنید (احساس آرامش) .

 

2️  چرا نگاه کردن به ماهى ها آرامش بخش است؟

هفت نکته تربیتی ممنوعه


 

هفت (ت) اساسی در تربیت و رفتار با کودک که باید مد نظر قرار دهید در غیر این صورت آسیب های جبران ناپذیری در سیستم خانواده رخ خواهد داد.

1.تنبیه کلامی:

هیچگاه کودک رو با کلام خود مورد خشونت و تنبیه قرار ندهید نه تنها از شیطنتش کاسته نمیشود بلکه بیشتر میشود چون توجهی که میخواهد از شما میگیرد هر چند منفی.

 

2. تنبیه بدنی:

کودک را به هیچ وجه مورد تنبیه بدنی قرار ندهید که منجر به خشم و نفرت و کینه  از شما میشود و رانده میشود و رفتار نامطلوب با تنبیه در برابر عامل تنبیه (یعنی شما)خاموش میشود اما به محض رفع عامل تنبیه با شدت بیشتری مجددا شروع میشود(به محض اینکه پدر یا مادر تنبیه کننده تنبیه را تمام کند و برود)

 

3.تحقیر:

کودک خود را تحقیر و سرزنش نکنید مثل اینکه تو هیچی نمیشی. تو شیطونی. تو آبرومو بردی و...

که نه تنها رفتارش درست نمیشود بلکه منجر به احساس طرد شدن و افسردگی و لطمه به اعتماد به نفس کودک میشود.

 

 

4.تشبیه:

کودک خود را با دیگران مقایسه نکنید. پسرخالتو ببین . دختر عموتو ببین تو اینی یکم یاد بگیر و ....

 

5.تمسخر:

زمانیکه کودکِ شما حرفی میزند یا کاری میکند اورا مسخره نکنید. یا برای او اسم مستعار یا عناوین ناخوشایند در نظر نگیرید.

 

6,تصحیح;

هیچگاه سعی در درست کردن رفتار کودک نداشته باشید مثل بده من لباستو بپوشونم تو نمیتونی. تو بلد نیستی یا خرده گیری و ایرادگیری دائم و ....

 

بگذارید کودک اینقدر آزمون و خطا کند تا به رفتار صحیح برسد. با این کار اعتماد به نفس در او شکل گرفته و حفظ میشود و همچنین تعامل مثبت با شما برقرار خواهد کرد.

 

7.توبیخ و تهدید

فرزند خود را هرگز بازخواست نکنید. هیچگاه او را تهدید نکنید مثل اگر فلان کار را بکنی مامانت نیستم یا به بابات میگم یا میدمت به آشغالی ببرتت و ...

 او بر اساس ذهنیت و دنیای خود، کاری را انجام میدهد.

پس وارد دنیایش شوید و او را بفهمید نه اینکه بر اساس ذهنیت خودتان جلو بروید.




مشاوره کودک در تهران