کلینیک رواننشاسی و روانپزشکی ویان

مشاوره روانشناسی و درمان اختلالات روانی

کلینیک رواننشاسی و روانپزشکی ویان

مشاوره روانشناسی و درمان اختلالات روانی

نحوه انتخاب یک درمانگر




هیچ دو درمانگری شبیه هم نیستند. پرسیدن سوالات مناسب به شما کمک می کند بهترین درمانگر را برای خود انتخاب کنید . سوالاتی که باید قبل از قرار ملاقات بپرسید:

وابستگی ها : "شما متعلق به چه انجمن های حرفه ای هستید؟" دانستن بیشتر در مورد وابستگی‌های حرفه‌ای یک درمانگر می‌تواند به شما ایده بهتری از اعتبار، سابقه و تمرکز فعلی آنها بدهد.

سابقه و هدف : "پیشینه تحصیلی شما چیست، و آموزش شما چه بوده است تا شما را برای تمرین به عنوان یک درمانگر آماده کند؟" اطمینان از اینکه یک درمانگر بالقوه شما آموزش و تجربه ای در درمان بیماری یا نگرانی های شما دارد، به این معنی است که احتمال بیشتری برای دریافت درمان مناسب مورد نیاز خواهید داشت.

هزینه : "هزینه های شما چقدر است؟ ادعای بیمه من چگونه رسیدگی می شود؟" همه درمانگران بیمه را قبول نمی کنند، بنابراین مهم است که قبل از شروع درمان، هزینه و پرداخت را در نظر بگیرید. نرخ ها نیز ممکن است به طور قابل توجهی متفاوت باشد.
تجربه : "چه آموزش و/یا تجربه تخصصی در کار با موضوعی که من با آن سروکار دارم داشته اید؟" یک درمانگر باتجربه می‌تواند مشکلاتی را که با آن روبرو هستید تشخیص دهد، که می‌تواند بینش بیشتری نسبت به درمان‌ها و تکنیک‌هایی که می‌تواند به شما کمک کند، به او بدهد.
قوانین : "پروتکل های اداری شما چیست؟" (به عنوان مثال، رزرو قرار ملاقات، پرداخت برای قرارهای از دست رفته، موارد اضطراری، دسترسی به ساختمان بعد از ساعت کاری، و غیره) درک اینکه چگونه چنین موقعیت‌هایی می‌تواند به محافظت از روابط کاری شما کمک کند و اطمینان حاصل شود که جلسات شما با مشکلات کمتری پیش می‌رود.
تخصص ها : "چه نوع درمانی انجام می دهید؟" دانستن اینکه آیا درمانگر عمدتاً گفتار درمانی را انجام می دهد یا اینکه فرصت هایی برای ایفای نقش، تجسم، هیپنوتیزم، کارهای هنری، «بدن کاری» و تکنیک های دیگر را در بر می گیرد، می تواند مفید باشد. شما ممکن است یک رویکرد خاص را ترجیح دهید، اما برخی از تکنیک ها ممکن است برای انواع خاصی از مشکلات مفیدتر باشند.



قبل از اولین جلسه درمانی

وقتی به مطب درمانگر رسیدید، انتظار داشته باشید که تجربه اولیه شما شبیه به قرار ملاقات با پزشک باشد. وقتی به آنجا رسیدید وارد سیستم می شوید، در اتاق انتظار می نشینید و منتظر می مانید تا کسی نام شما را صدا کند. اگر درمانگر شما یک تمرین خانگی داشته باشد، ممکن است صحنه کمی معمولی تر باشد.

در حین انتظار، احتمالاً برخی از مدارک را پر خواهید کرد، از جمله:

فرم های HIPPA
اطلاعات بیمه
سابقه پزشکی، از جمله داروهای فعلی شما
یک پرسشنامه در مورد علائم شما
فرم انتشار رکورد
قرارداد خدمات درمانگر و بیمار

اگر از پاسخ دادن به هر یک از سوالات روی کاغذ احساس ناراحتی می کنید، می توانید صبر کنید تا با درمانگر باشید و به سوالات شفاهی پاسخ دهید. همچنین ممکن است این گزینه را داشته باشید که این مدارک را در خانه قبل از اولین بازدید خود تکمیل کنید.

اولین جلسه درمانی شما

اولین جلسه شما با درمانگر با ملاقات های بعدی متفاوت خواهد بود. ویزیت اولیه دوره ای برای شما و درمانگرتان است تا با یکدیگر آشنا شوید و درباره نحوه ادامه کار ایده بگیرید. بازدیدهای بعدی ماهیت درمانی بیشتری خواهند داشت. به عنوان مثال، در جلسه دوم خود، ممکن است یک علامت خاص، مشکل، یا ترومای گذشته را که در جلسه اول ذکر کردید، بررسی کنید.

به خاطر داشته باشید که روان‌درمانی معمولاً مستلزم مراجعه‌های متعدد است، بنابراین انتظار نداشته باشید که در روز اول مشکلات خود را به طور فوری حل کنید. درمان در مورد تجهیز شما به راه حل های مادام العمر است و نه یک راه حل سریع.

در طول اولین جلسه، درمانگر شما ممکن است از شما بپرسد:

علائم شما چیست؟
چه چیزی شما را به سمت درمان سوق داد؟
احساس می کنید چه چیزی در زندگی شما اشتباه است؟
برخی از سوالات در مورد سابقه شما، از جمله دوران کودکی، تحصیلات، روابط (خانوادگی، عاشقانه، دوستان)، وضعیت فعلی زندگی و شغل شما

شما و درمانگرتان همچنین باید در مورد طول درمان، روش‌هایی که باید استفاده کنید، و نکاتی درباره رازداری بیمار به توافق برسید.

طول درمان

بسته به مشکل و اهداف درمانی شما، درمان می تواند چند جلسه یا چندین هفته یا سال طول بکشد. در حالی که احتمالاً می خواهید بدانید چقدر طول می کشد تا "احساس بهتری داشته باشید"، پاسخ ساده ای وجود ندارد. خیلی فردی است.

علاوه بر این، برخی از طرح‌های بیمه فقط تعداد جلسات معینی را در یک سال پوشش می‌دهند، بنابراین ممکن است لازم باشد این محدودیت‌ها را در نظر بگیرید و/یا با درمانگر خود برای ارائه یک طرح پرداخت همکاری کنید.




روش های درمانی

درمانگران در انواع تکنیک ها آموزش می بینند که می تواند به شما کمک کند تا بهتر با بیماری روانی کنار بیایید، مسائل شخصی را حل کنید و تغییرات شخصی در زندگی خود ایجاد کنید. یافتن اینکه درمانگر شما از چه تکنیک یا ترکیبی از تکنیک‌ها استفاده می‌کند، می‌تواند به شما ایده بهتری از آنچه در طول جلسات شما اتفاق می‌افتد، بدهد. برخی از انواع رایج درمان عبارتند از:

درمان مشتری محور (درمان شخص محور) : شکلی غیر رهنمودی از گفتار درمانی که بر توجه مثبت بدون قید و شرط تأکید دارد.
درمان شناختی یا شناختی-رفتاری : بر ایجاد ارتباط بین افکار، رفتار و احساسات تمرکز می کند.
درمان اگزیستانسیال : به جای علائم، بر شما تمرکز می کند (اراده آزاد، تعیین سرنوشت)
گشتالت درمانی : بر تجربه "اینجا و اکنون" مشتری تمرکز می کند
درمان روانکاوی یا روان پویشی : بر برقراری ارتباط با احساسات دردناک در ضمیر ناخودآگاه تمرکز دارد.


شما عزیزان می توانید برای مشاوره با روانشناس مرد خوب در تهران با گروه ویان تماس بگیرید

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد