ست برسند. مرگ یکی از عزیزان به قدری بر کسی تأثیر می گذارد که او نمی تواند غمگین شود، حملات 11 سپتامبر برخی از چنین رویدادهایی هستند که می توانند باعث ایجاد توهم نمایش ترومن شوند. در همین حال، دکتر جوئل گلد معتقد است که مغز انسان مجهز به یک « سیستم سوء ظن » است که به ما هشدار میدهد وقتی افرادی که در آن نزدیکی قرار دارند نیتهای بدی نسبت به ما دارند. همه ما تجربیاتی از این سیستم داشته ایم.
برای ارتباط با روانشناس خوب در سعادت آباد اینجا کلیک کنید.
در شرایط مناسب، این سیستم ممکن است در صورت لزوم خاموش شود. اما گاهی اوقات زمانی که نباید خاموش می شود، بنابراین مردم شروع به دیدن فریبکاری می کنند که در عبارات، حرکات یا کلمات افراد وجود ندارد. و تئوریهای توطئه و بازیهایی شبیه به نمایشهای واقعیت امروزی ایجاد میکند . با این حال، توجه به این نکته بسیار جالب است که اگر شخصی هرگز نمایش ترومن را ندیده باشد یا تلویزیون واقعیت یا دوربین های نظارتی همه جا را تجربه نکرده باشد، به طور موثر در برابر سندرم ترومن ایمن شده است. آنها ممکن است روان پریشی ها و پارانویای دیگری داشته باشند، اما تا حدی باورنکردنی، تظاهرات خاصی از بیماری روانی فقط یا عمدتاً در زمینه های فرهنگی خاص رخ می دهد ، و توهم نمایش ترومن قطعا یکی از آنهاست. گلد و گلد به این نتیجه رسیدند که بینش فرهنگی در مورد هذیان ها بخش مهمی از درک چگونگی عملکرد پدیده هایی مانند توهم نمایش ترومن است.
زندگی برای چنین افرادی هرگز آسان نیست. و از آنجایی که هیچ تشخیص رسمی وجود ندارد، گزینه های درمانی محدود هستند. بنابراین، برای این افراد که فکر می کنند در یک نمایش واقعی گیر افتاده اند و نمی توانند فرار کنند، چه می توان کرد؟ به نظر می رسد که درمان مشابه درمان اسکیزوفرنی یا سایر اختلالات پارانوئید مزمن - بستری شدن در بیمارستان، دارو درمانی و تحت نظارت دقیق روانپزشک است . بسیاری از بیماران مبتلا به سندرم ترومن بهبودی قابل توجهی پیدا میکنند و به نظر میرسد هیچ چیز توضیح نمیدهد که چرا برخی به واقعیت بازمیگردند و برخی دیگر در جنون ادامه میدهند – برای تماشاگران خیالی اجرا میکنند که هرگز از آزار و اذیت آنها خسته نمیشوند و منتظر پایان فصل یا اولین نمایش فیلم هستند. هرگز بالا نمی آید و آزادی آنها را از اجرا تضمین می کند.