چه نوع درمانگرانی می توانند به افراد در مواجهه با چالش های طلاق کمک کنند؟
متخصصان بهداشت روان آموزش دیده - از جمله درمانگران ازدواج و خانواده (LMFT)، مشاوران حرفه ای دارای مجوز (LPC)، روانشناسان مشاور بهداشت روان دارای مجوز (LMHC) و مددکاران اجتماعی بالینی - قادر به درمان مراجعانی هستند که در حال فکر کردن به طلاق یا طلاق هستند . پایان یک ازدواج تقریباً همیشه یک تجربه ناراحت کننده است که اغلب منجر به احساس ناامیدی، غم و اندوه و از دست دادن امیدها و رویاهای آینده می شود. درمانگران می توانند به افراد کمک کنند تا از این چالش ها عبور کنند.
درمانگران با مراجعی که با طلاق سروکار دارند چگونه رفتار می کنند؟
درمانگران میتوانند به افراد کمک کنند تا با احساسات و تجربیات منفی پیرامون طلاق، مانند بهبودی پس از یک نمونه خیانت ، بهبود مهارتهای ارتباطی، حل تعارض و غیره کنار بیایند. درمانگران همچنین می توانند به مراجع کمک کنند تا از احساسات منفی که ممکن است در رابطه با شکست رابطه تجربه کرده اند، مشکلات مراقبت از کودک و مشکلات مالی که ممکن است تجربه کنند، درمان کنند. یک مشاور همچنین میتواند به مشتری کمک کند تا روی رشد تمرکز کند: درک نقش او در طلاق و کار بر روی بخشهایی از آنها که میتوان آنها را بهبود بخشید تا احساس کنند آماده هستند تا در نهایت از نو شروع کنند.
بهترین نوع درمان برای مقابله با طلاق چیست؟
انواع مختلفی از درمان وجود دارد که به مراجعین در طلاق کمک می کند. درمان شناختی رفتاری بر شناسایی افکار ناکارآمد و جایگزینی آنها با افکار سالم تر و واقعی تر متمرکز است. درمان مختصر متمرکز بر راه حل به مشتری کمک می کند تا متوجه شود کدام رفتارها و افکار نتایج مثبتی دارند تا این نقاط قوت را به حداکثر برسانند. تمرین های مبتنی بر ذهن آگاهی می تواند به فرد کمک کند تمرکز و کنترل افکار خود را حفظ کند. اگر زوجین هنوز طلاق نگرفته اند، زوج درمانی یا مشاوره ازدواج می تواند مفید باشد. در نهایت، بهترین نوع درمان به چالش هایی که یک فرد یا زوج با آن مواجه است و شخصیت و ترجیحات آنها بستگی دارد.
درمانگرانی که در زمینه طلاق تخصص دارند چه می کنند؟
درمانگرانی که در طلاق تخصص دارند به افراد کمک می کنند تا احساسات خود را درک کرده و پردازش کنند، موقعیت جدید خود را بپذیرند و به ایجاد مهارت های مورد نیاز برای داشتن آینده ای شاد و سازنده کمک کنند. درمان طلاق معمولاً از شکلی از گفتار درمانی استفاده می کند که در آن مراجع و درمانگر در مورد آنچه اتفاق افتاده برای کمک به ایجاد برنامه ای برای حرکت رو به جلو بحث می کنند و می فهمند. جلسات ممکن است بر عزت نفس، چالشهای بزرگ کردن فرزندانی که بین خانوادهها تقسیم میشوند، یا بسیاری از چالشهای دیگر که افراد پس از طلاق با آن مواجه میشوند، تمرکز کنند.