کلینیک رواننشاسی و روانپزشکی ویان

مشاوره روانشناسی و درمان اختلالات روانی

کلینیک رواننشاسی و روانپزشکی ویان

مشاوره روانشناسی و درمان اختلالات روانی

روان درمانی روان پویا چیست؟


روان‌درمانی روان‌پویشی : روان‌درمانی روان‌پویشی یک درمان گفتاری است که ارتباط نزدیکی با روان‌درمانی روان‌تحلیلی دارد، اگرچه حوزه‌های بیشتری را در فرآیند درمان ترکیب می‌کند. این گفتار درمانی با هدف روشن کردن افکار و خاطرات در ضمیر ناخودآگاه است. بر این ایده کار می‌کند که آسیب‌های گذشته به پشت ذهن رانده می‌شوند و ذهن خودآگاه از پردازش آن غفلت می‌کند. این ممکن است باعث ایجاد مشکلات طولانی مدت شود، زمانی که فرد مکانیسم های دفاعی را برای مقابله با مسائل ایجاد می کند. این درمان کوتاه مدت تر از سایرین است.

مزایای روان درمانی روان پویا

  • درمان کوتاه‌مدت: برای هر کسی که نمی‌خواهد به یک روند طولانی درمان متعهد شود، روان‌درمانی روان‌پویشی می‌تواند یک گزینه عالی باشد. از آنجایی که یک دوره درمانی معمولی بین 6 تا 15 جلسه طول می کشد، این معمولاً شامل تعهد 2-4 ماهه است که می تواند نسبت به اشکال طولانی تر درمان قابل کنترل تر باشد.
  • شواهد خوب است: مجموعه کلی تحقیقاتی که روان درمانی روان پویا را بررسی می کند تا حد زیادی مثبت است. به نظر می رسد بسیاری از افراد از روان درمانی روان پویایی بهره می برند.
  • شرایط چندگانه قابل درمان است: روان درمانی روان پویا یک درمان بسیار همه کاره است و به راحتی می تواند برای شرایط مختلف تنظیم شود. روان درمانی روان پویا اغلب برای درمان شرایطی مانند افسردگی، اضطراب، اختلالات خوردن، شرایط مرتبط با مواد و اختلالات جسمی استفاده می شود.
  • می توانید پیشرفت های سریع را مشاهده کنید: روان درمانی روان پویا معمولاً نتایج سریعی را ایجاد می کند. در حالی که ممکن است در ابتدا چند هفته طول بکشد تا شاهد تغییر باشیم، اما این هنوز هم بسیار سریعتر از بسیاری از روش های درمانی است. روان درمانی روان پویا به بیمار کمک می کند تا احساسات خود را در یک محیط امن پردازش کند و در عین حال ارتباط بین افکار و رفتارهای خود را ببیند. در نتیجه، آنها می توانند زندگی خود را بر این اساس تنظیم کنند، و امیدواریم شاهد پیشرفت های سریع باشند.
  • محیط حمایتی: هنگام بحث در مورد آسیب های گذشته یا تلاش برای کشف آنها، می تواند فرآیند بسیار دشواری باشد. اما با درگیر شدن در روان درمانی روان پویا، فرد به یک درمانگر غیر قضاوت کننده دسترسی خواهد داشت، که در حین تلاش برای کمک به بیمار خود در ارائه راه حل های عملی، همدلی نشان می دهد.
  • مهارت های مقابله ای خوب آموزش داده می شود: بخشی از روان درمانی روان پویا شامل آموزش مهارت های مقابله ای به بیمار می شود که می تواند به محافظت در برابر عود بیماری در آینده کمک کند. امیدواریم در آینده بیمار بتواند به خوبی با هر مشکلی کنار بیاید.

معایب روان درمانی روان پویا

  • همیشه زمان کافی نیست: روان درمانی روان پویشی ماهیت کوتاهی دارد. اما برخی از افراد ممکن است از درمان طولانی‌مدت بهره ببرند، به‌ویژه اگر آسیب‌های عمیقی وجود داشته باشد که برای پردازش آنها نیاز به کمک دارند. آنها ممکن است در برخی موارد به دلیل ماهیت کوتاه مدت روان درمانی روان پویا، کمک مورد نیاز خود را دریافت نکنند.
  • پتانسیل برای پریشانی: روان درمانی روان پویشی شامل صحبت کردن، یا گاهی اوقات کشف، آسیب های گذشته است. هنگام بحث در مورد تجربیات گذشته، می تواند بسیار ناراحت کننده باشد، به خصوص اگر بیمار برای اولین بار در سال ها آنها را به خاطر می آورد. یک فرد در مواجهه با آسیب های گذشته ممکن است عصبانی شود یا واکنش غیرقابل پیش بینی نشان دهد.
  • همیشه موثر نیست: روان درمانی روان پویا برای بسیاری از افراد مفید است، اما متأسفانه برای همه کارساز نخواهد بود. برخی از افراد برای به دست آوردن هر گونه سودی از این شکل از درمان تلاش می کنند و این می تواند اتلاف وقت باشد.
  • تنظیم ضعیف: برخلاف خواهر درمانی روان‌درمانی روان‌تحلیلی ، هر کسی می‌تواند روان‌درمانی روان‌پویشی را انجام دهد. در حالی که بعید است که فردی با یک درمانگر با دستور کار پنهان مواجه شود، بررسی صلاحیت های یک درمانگر و در صورت امکان، بررسی ها/توصیه های گذشته همیشه بسیار مهم است. اگر می خواهید از NHS استفاده کنید، این نباید مشکلی ایجاد کند.
  • برای برخی به اندازه کافی فشرده نیست: طبیعتاً روان درمانی روان پویا نوعی درمانی است که تاکیدی بر تغییر یک شبه ندارد. در حالی که تغییرات می تواند ظرف چند هفته اتفاق بیفتد، موفقیت یک شبه نخواهد بود. برای کسانی که به چیزی فشرده تر نیاز دارند، روان درمانی روان پویا ممکن است برای آنها موثر نباشد.
  • علم روان درمانی روان پویا زیر سوال رفته است: روان درمانی روان پویا بر اساس نظریه روانکاوی زیگموند فروید است. سال‌ها از طرح نظریه او می‌گذرد و برخی از علم مورد تردید قرار گرفته است. برخی معتقدند که نظریه فروید شرایط فردی را در نظر نمی گیرد و مردم به طور موثری «در کنار هم هستند».
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد