کلینیک رواننشاسی و روانپزشکی ویان

مشاوره روانشناسی و درمان اختلالات روانی

کلینیک رواننشاسی و روانپزشکی ویان

مشاوره روانشناسی و درمان اختلالات روانی

ازدواج با بیمار دوقطبی چگونه خواهد بود؟


در ازدواج و زندگی با بیمار دوقطبی با انواع مختلفی از رفتارهای متفاوت مواجه می‌شوید. در دوره‌های شیدایی  باید مراقب رفتارهای پرخطر و پرخاشگرانه‌ی همسر خود باشید؛ ممکن است مدام از اهدافش صحبت کند و تصمیمات عجولانه بگیرد. در دوره‌های افسردگی باید مراقب خطر خودکشی در این افراد باشید. در این زندگی اغلب نیازهای شما برآورده نمی‌شود و لازم است مدام از همسر خود مراقبت کنید.

رابطه جنسی یکی از نیازهای مهم در رابطه عاطفی و زندگی مشترک است که بر تمام ابعاد زندگی تأثیر می‌گذارد. بیمار دوقطبی در دوره‌ی افسردگی به طور کل نیاز جنسی خود را از دست می‌دهد و در دوره‌های شیدایی میل شدیدی پیدا می‌کند. ممکن است در دوره شیدایی به سمت رابطه جنسی با شرکای جنسی متعدد کشیده شود و یا به صورت افراطی خودارضایی کند. رابطه جنسی بیش از حد و خارج از چهارچوب ازدواج علاوه بر این که رابطه زوجین را به خطر می‌اندازد، احتمال ابتلا به بیماری‌های مقاربتی را نیز افزایش می‌دهد؛ بنابراین در صورتی که احساس می‌کنید همسرتان نیاز جنسی بیش از حد دارد با روانپزشک او صحبت کنید.

زندگی با بیمار دوقطبی چالش‌های فروانی را برای شما به همراه دارد بنابراین پیش از ازدواج با او لازم است از خودتان مطئن شوید که آیا واقعا می‌توانید تمام این چالش‌ها را بپذیرید و با آن‌ها کنار بیایید؟  مشاوره ازدواج در چنین شرایطی اهمیت دو چندان می‌شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد