کلینیک رواننشاسی و روانپزشکی ویان

مشاوره روانشناسی و درمان اختلالات روانی

کلینیک رواننشاسی و روانپزشکی ویان

مشاوره روانشناسی و درمان اختلالات روانی

ADHD در کودکان چگونه درمان می شود؟

اختلال کمبود توجه بیش فعالی ( ADHD ) یک اختلال عصبی است و با الگوی بیش فعالی، ناتوانی در تمرکز بر کارهای ساده و/یا رفتار تکانشی مشخص می شود. این وضعیت معمولاً بر کودکان و نوجوانان تأثیر می گذارد، اما می تواند تا بزرگسالی نیز ادامه یابد.

در حال حاضر، هیچ درمان شناخته شده ای برای ADHD وجود ندارد، اما گزینه های زیادی وجود دارد که می تواند به کودک شما در مدیریت علائم کمک کند. دکتر لئو همیلتون از کلینیک بین‌المللی کودکان، گزینه‌های درمانی مختلف موجود در سنگاپور را برای مدیریت ADHD در کودکان شرح می‌دهد. رایج ترین داروها، عمدتاً یکی از انواع متیل فنیدیت است. با این حال، داروها همیشه بهترین انتخاب نیستند، به خصوص در کودکان کوچکتر. در چنین مواردی، مشاوره و رفتار درمانی نیز می تواند کمک کننده باشد.

داروها برای مدیریت ADHD

متیل فنیدیت یک درمان قدیمی و احتمالا شناخته شده ترین درمان است. انواع مختلفی دارد، از ریتالین کوتاه اثر کلاسیک گرفته تا فرم هایی که می توانند حدود 8 تا 14 ساعت دوام بیاورند.
داروهایی که کودکان مبتلا به ADHD می توانند مصرف کنند

ریتالین چیست؟

ریتالین، یک متیل فنیدیت کوتاه اثر (یعنی اثر آن فقط برای یک بازه زمانی کوتاه باقی می ماند) به اندازه سال های قبل رایج نیست زیرا فقط 4-6 ساعت دوام می آورد. به دلیل کوتاه بودن مدت اثر آن، اکثر کودکان به دوز دیگری از دارو در مدرسه نیاز دارند، که نه تنها وقت گیر است، بلکه یک انگ اجتماعی بالقوه برای کودکان است که مجبورند همیشه پرستار را ببینند.
امروزه استفاده از فرمولاسیون 8 ساعته رایج تر است (Medikinet و Ritalin SR دو برند موجود در سنگاپور هستند). این تضمین می کند که یک دوز واحد در صبح حداقل می تواند یک روز کامل مدرسه را ادامه دهد.

ماندگارترین شکل متیل فنیدات می تواند تا 14 ساعت دوام بیاورد (کنسرتا و ریتالین LA رایج ترین مارک های مورد استفاده در سنگاپور هستند). اینها برای کودکان بزرگتر و نوجوانانی که برای تمرکز روی تکالیف یا کنترل تکانه در موقعیت های اجتماعی به کمک نیاز دارند مفید است. اغلب، کودکانی که به دلیل ADHD با خانواده و دوستان خود مشکل دارند، از داروی طولانی‌تری بهره می‌برند که معمولاً تا زمان خواب دوام می‌آورد.



سنگاپور هنوز در محدوده داروهای ADHD موجود محدود است. داروهای رایجی مانند Adderall و Focalin در کشورهای دیگر وجود دارد که در حال حاضر در اینجا در دسترس نیستند.

به غیر از متیل فنیدیت، تنها داروی تایید شده و موجود در سنگاپور اتوموکستین (Strattera) است. این گزینه در صورتی مفید است که خواص محرک متیل فنیدات باعث ایجاد مشکلاتی شود، به ویژه در کودکان مبتلا به اختلال تیک یا کسانی که اشتها یا مشکلات خواب قابل توجهی با متیل فنیدیت دارند.

روان درمانی یا مشاوره برای ADHD در کودکان


داروها همیشه اولین یا بهترین انتخاب در مدیریت ADHD در کودکان نیستند. کودکان کوچکتر 5 تا 8 ساله اغلب با مشاوره و رفتار درمانی بهتر عمل می کنند. داروها فقط در صورت عدم موفقیت درمان توصیه می شوند. حتی برای کودکان بزرگ‌تر، درمان ممکن است به مکانیسم‌های مقابله کمک کند و این باعث می‌شود داروها غیرضروری باشند.
اگر کودک شما دارو مصرف می کند ، درمان می تواند به عنوان یک مکمل عمل کند و بدون در نظر گرفتن سن به کودک شما کمک کند. در واقع برای کودکان بزرگتر و نوجوانان مراجعه به روانشناس توصیه می شود. در نهایت، هدف این است که یاد بگیرید کنار بیایید و راهبردهای مطالعه را به دست آورید تا با بزرگتر شدن فرزندتان، بتواند خود را با کار با ADHD سازگار کند و نیازی به داروهای روزانه نداشته باشد.
همیشه توصیه می شود که در مورد تشخیص ADHD فرزندتان به مدرسه بگویید . بسیاری از مدارس منابع و امکانات ویژه ای دارند (مخصوصاً هنگام شرکت در آزمون یا امتحان) که می تواند به دانش آموزان کمک کند.

مشاوره خانواده نیز می تواند کمک کند، عمدتاً اگر مسائل رفتاری وجود داشته باشد که باعث استرس برای کل خانواده شود.

روان درمانی یا مشاوره برای ADHD در کودکان

این یک رویکرد کمی متفاوت است. در رفتار درمانی، والدین آموزش می بینند که از راهبردهای ویژه ای استفاده کنند که رفتار مطلوب را در فرزندشان ایجاد کند. توجه به این نکته مهم است که وقتی یک کودک مبتلا به ADHD است، اغلب احساس می کند که همیشه کار اشتباهی انجام می دهد یا کاری که انجام می دهد به اندازه کافی خوب نیست. این روش به کودک شما کمک می کند تا در کاری که انجام می دهد احساس موفقیت و حمایت کند.

در این روش به رفتار خوب و عمل صحیح پاداش داده می شود. همچنین از والدین خواسته می شود تا حد امکان برای تشویق فرزندشان بازخورد بدهند. تمرکز بر موارد مثبت بسیار مهم است. این به تقویت اعتماد به نفس و شایستگی فرزند شما در اکثر وظایف کمک می کند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد